TOPENÁŘSKÉ PRÁCE

Teplo dělá domov.
V Krayzel Instal s.r.o. spojujeme mladou energii s odbornými dovednostmi, abychom vám poskytli široké spektrum kvalitních služeb.

603 805 774


MONTÁŽ RADIÁTORŮ A PODLAHOVÉHO TOPENÍ

U Krayzel Instal s.r.o. rozumíme, že efektivní a spolehlivé topení je klíčovým prvkem pohodlí ve vašem domově či podniku. Nabízíme kompletní služby od montáže radiátorů po podlahové topení, abychom zajistili optimální tepelný komfort pro vás.

RADIÁTORY

Náš tým kvalifikovaných instalatérů se postará o profesionální montáž radiátorů, přičemž klade důraz na efektivitu a estetiku. S nabídkou široké škály radiátorů vám pomůžeme vybrat tu správnou variantu pro váš prostor.

PODLAHOVÉ TOPENÍ

Podlahové topení přináší nejen rovnoměrné a příjemné teplo, ale také úsporu energie. Jsme specialisté na instalaci podlahového vytápění, ať už pro novostavby nebo renovace.

MONTÁŽ TOPNÝCH SYSTÉMŮ

Kromě montáže radiátorů a podlahového topení nabízíme i komplexní služby spojené s instalací topných systémů. Naše týmy mají know-how pro montáž kotlů a tepelných čerpadel, aby vaše topení bylo efektivní a šetrné k životnímu prostředí.

KOTLE

Provádíme montáže kotlů různých typů, včetně moderních a energeticky efektivních modelů. Zajistíme, aby váš kotel byl správně nainstalován a plně odpovídal potřebám vašeho domova.

TEPELNÁ ČERPADLA

Odborně se věnujeme i instalaci tepelných čerpadel, která představují ekologické a úsporné řešení pro vytápění. Sledujeme nejnovější technologické trendy, abychom vám poskytli špičkové tepelné čerpadlo a jeho bezproblémový provoz.

Co vše vám můžeme nabídnout?

TOPENÁŘSKÉ PRÁCE

Od montáže radiátorů, podlahového vytápění, po kotle a tepelná čerpadla. Profesionální řešení pro novostavby i renovace, s důrazem na efektivitu.

INSTALATÉRSKÉ PRÁCE

Montáž kompletních rozvodů trubek různých materiálů - teplé, studené i užitkové vody.

SANITÁRNÍ TECHNIKA

Instalace umyvadel, van, sprchovacích koutů, baterií a další sanitární techniky. Zaměření na koupelny a kuchyně s ohledem na praktičnost a moderní design.

DETEKCE UNIKAJÍCÍ VODY

Využití moderních technologii a inspekční kamerový systém. Důkladná diagnostika a detekce mikroúniku pro prevenci vážných škod.

Pohoda bez starostí, teplo bez kompromisů.
Jsme zde pro váš dokonalý domov!

603 805 774

 

A kdo jsme?


Krayzel Instal s.r.o., mladá firma plná energie a vášně pro instalatérství. I když jsme na trhu relativně noví, nenechte se zmást – naše odhodlání a zapálení pro naši práci nám pomáhají vytvářet spokojené zákazníky.
 

Naším hlavním cílem je nejen poskytovat kvalitní instalatérské služby, ale také vytvářet přátelské a přizpůsobivé prostředí pro naše zákazníky. Jsme flexibilní a ochotní přijít s individuálními řešeními pro každého z vás.

S Krayzel Instal s.r.o. nejde jen o instalace – jdeme nad rámec očekávání a snažíme se být vaším spolehlivým partnerem při řešení různých problémů. Naše mladá energie a inovativní přístup jsou zárukou, že uděláme maximum pro to, abyste byli s našimi službami plně spokojeni.

Nechte nás ukázat, že i mladá firma může nabídnout kvalitní a přátelské služby. Jsme zde pro vás s otevřeným srdcem a připraveni vyřešit vaše instalatérské potřeby.

tak na viděnou…

Krayzel instal s.r.o. • tř. T. G. Masaryka 1120, 738 01 Frýdek-Místek • IČO: 14373700 • DIČ: CZ14373700 • e-mail: info@krayzel-instal.cz